Şehit Hakan Bayram Anaokulu
HOCA AHMET YESEVİ MAH. 44. SK. NO: 30 KOCASİNAN / KAYSERİ

VİZYON

Şehit Hakan Bayram Anaokulu Yönetimi olarak Çok ve Verimli çalışılması durumunda beş yılın sonunda yakalanması mümkün olan ufka ilişkin olarak çocukların gelişim düzeyleri, İlgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programı, bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve aile katılımına olan desteği ile ulusal ve uluslararası düzeyde bilinen ve tercih edilen bir kurum olmayı hedeflemektedir.

MİSYON

Şehit Hakan Bayram Anaokulunda Çocuklarımız, Mevzuat Gereği Olarak Bilgiyi ezbere dayalı olarak değil, araştırarak, sorgulayarak, yaparak ve yaşayarak edinirler. Çocuklar, öz disiplini ve benlik saygısı gelişmiş, toplumda birey olarak yer aldığının farkında olan, paylaşımcı, kendini ifade edebilen, sorumluluk sahibi, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren, gelenek ve göreneklerimize karşı duyarlı, doğayı koruyan ve Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı bireyler olmak üzere eğitim alırlar.

İkili Öğretim

Sabah:07.30-12.30 Öğlen:12.30-17.30

Doğalgaz Kalorifer

Klas Tur Hizmet vermektedir.

3 KM.

Hava Alanı yolu üzerinde yerleşim yeri içindedir.Merkeze Uzaklık km.

Proje Çalışmaları

Okulumuzda Yerel Projeler yanında.Bu Benim Kitabım ve Evreni Keşfediyorum Projeleri uygulanmaktadır.